Najnovšie recenzie zo sekcie Podkladové bázy
Skvelý spĺňa to, čo som si o ňom prečítala
- Perfektne mi naň sadne make up a netvoria sa mi šupinky
- Výborný primer
- Vyhladí pleť
- Zjemní pleť
- Makeup vydrží dlhšie
- Makeup sa ľahšie nanáša
- Primer sa rýchlo vpije
Túto podkladovú bázu vidím pomaly u každej beauty blogerky a všetky ju vychvaľujú. Čo ja viem, celkom príjemne vonia, dobre sa nanáša, stačí ozaj málo ale či vidím nejaký rozdiel keď si ju nanesiem alebo dlhšiu výdrž make-upu? Asi ani nie.
ešte nemám vyskúšaný
Guerlain Météorites Base Perles Perfectrices Anti-Terne Perličková rozjasňujúca báza pod make-up 30 ml
- pekné balenie
Je super, make up s ním vydrží celý deň...
Výborný produkt pof make-up ako stvorený
- Pekne zmatní a dlho drží.
Príjemná báza. Ja mám pleť so sklonom mastiť sa počas dňa. Táto báza mi vyhovuje, príjemné zjemní póry ale nezalieza do nich . Počas dňa pekne drží a pri dobrom makeupe a fixačnom pudre dosiahnem pekného výsledku aj po niekoľkých hodinách nosenia.
Vynikajúca vec, používam ako podklad pod rúž. Pery nie sú potom popraskané a rozmazané.
krásne zjednotí farbu pleti
Perfekt
Dobrí
- Nezaťažuje pleť
Potrebovala som podkladovu bázu, aby som minimalizovala viditeľnosť pórov pri nanesení makeupu. Vybrala som si túto najmä kvôli jej cene a som veľmi milo prekvapená. Má mierne hustú konzistenciu. Na ňu nanesený makeup pôsobí omnoho lepšie, než bez použitia bázy. Môj účel tento výrobok spĺňa.
- vyhladzuje pleť, dobre sa naň nanáša make up
- nie je lepkavý
- Velmi dobrý produkt
- Vhodná aj pre mastnú pleť
- Netreba jej veľa dávať na tvár
- Dobre sa vstrebava, nezatazuje plet, efekt rozjasnenej pleti je okamzite viditelny.
- Da sa pouzit aj na krk, dekolt, ramena. Efekt je rovnako prijemny ako ked sa pouzije iba na tvar.
- Lahka a dobre rozotieratelna konzistencia, prijemna vona.
Zobrazujem 181 - 200 zo 247 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...13 Ďalšie »